Pyetjet e bëra më shpesh

Frequently asked questions (FAQ) or Questions and Answers (Q&A), are listed questions and answers, all supposed to be commonly asked in some context, and pertaining to a particular topic.

Frequently asked questions (FAQ) or Questions and Answers (Q&A), are listed questions and answers, all supposed to be commonly asked in some context, and pertaining to a particular topic.

Frequently asked questions (FAQ) or Questions and Answers (Q&A), are listed questions and answers, all supposed to be commonly asked in some context, and pertaining to a particular topic.

Frequently asked questions (FAQ) or Questions and Answers (Q&A), are listed questions and answers, all supposed to be commonly asked in some context, and pertaining to a particular topic.

Frequently asked questions (FAQ) or Questions and Answers (Q&A), are listed questions and answers, all supposed to be commonly asked in some context, and pertaining to a particular topic.

Frequently asked questions (FAQ) or Questions and Answers (Q&A), are listed questions and answers, all supposed to be commonly asked in some context, and pertaining to a particular topic.

Cilat janë kushtet e studimit?

Studentët do kenë leksione në mëngjes dhe në mbrëmje, 15-20 leksione 45 minutëshe në javë. Pjesëmarrja në leksione, seminar dhe në takimet e të Dielës është e detyruar. Për të patur dobinë maksimale nga kurset, studentët duhet të planifikojnë të kalojnë kohë shtesë në lexim, përgatitje, studim, dhe duke punuar me detyrat me shkrim.

Si vlerësohen studentët?

Lloji i vlerësimit varet nga tema dhe mësuesi. Këtu përfshihen detyrat me shkrim, testet në klasë, mësimi përmendësh dhe prezantimet.

Për prindërit: Si mund të jemi në kontakt?

Studentët do kenë mundësi të përdorin internetin prandaj mund të përdoret email, Skype apo mediat sociale. Nëse dëshironi të dërgoni letra apo pak postojini ato në adresën: Shkolla Biblike Udhëkryq, Rruga ‘Qani Ypi’ 7, Ersekë, Kolonjë – Shqipëri.