Kampet Verore

Qysh nga viti 2000 në kampin Udhëkryq kanë ardhur fëmijë dhe të rinj nga e gjithë Shiqëria. Udhëkryq është qendra e parë për kampe verore në Shqipëri dhe ky është viti i 20 që organizon kampe verore.

Kampet Verore

Qysh nga viti 2000 në kampin Udhëkryq kanë ardhur fëmijë dhe të rinj nga e gjithë Shiqëria. Udhëkryq është qendra e parë për kampe verore në Shqipëri dhe ky është viti i 20 që organizon kampe verore.

Çdo verë pothuaj 2000 kampistë bëhen pjesë e kampeve verore dhe bëjnë aktivitete të cilat nuk kanë patur mundësi t’i bëjnë më parë si kursi i alpinizmit, punëdore, hark dhe shigjeta, lundrim me kanoe dhe lundër.

Përveç aktiviteteve të reja argëtuese kampistët dëgjojnë mësime shumë të mira për dashurinë e Krishtit duke e përjetuar atë përmes kujdesit të këshilltarëve dhe stafit.

Kampet verore këtë verë fillojnë në 15 Qershor deri në 9 Shtator 2020.

Vërë 2020


9-14 Qershor, Konferenca e Delegatëve të Pishtarmbajtësve Ndërkombëtarë
15-19 Qershor,   Kampi Ditor Horizont  (6-12 vjec – Ersekë)
22-27 Qershor, Kamp Kishe/Organizate  (14+ vjeç)
29 Qershor - 4 Korrik, Kampi Skënderbeu (9-11 vjeç)
4-11 Korrik, Kamp Kishe/Organizate  
10-18 Korrik, Kamp Kishe/Organizate  
20-25 Korrik, Kampi ‘Drita e Jetës’
27 Korrik – 1 Gusht, Kampi TROFT (15-18 vjeç)
2-8 Gusht, Kampi Koloseu 1 (12-14 vjeç) 
9-13 Gusht, Kampi Koloseu 2 (12-14 vjeç)  
14-15 Gusht, VIZION 2020 Pishtarmbajtesit 
17-22 Gusht, Kamp Kishe/Organizate  (13-18 vjeç)
24-27 Gusht, Kamp Kishe/Organizate  (14 – 18 vjeç)
27-30 Gusht, Kamp Kishe/Organizate  (13 -18 vjeç)
31 Gusht – 5 Shtator Kamp Kishe/Organizate (12-14 vjeç)
6-9 Shtator, Kamp Kishe/Organizate  (12-14 vjeç)

Vullnetarët në kamp

Çdo javë në kamp do të ketë 120-150 kampistë! Gjatë verës ne kemi vullnetarë nga e gjithë bota; studentët nga Shkolla Biblike qëndrojnë ose kthehen për të ndihmuar me kampet verore.

Çfarë mund të bëni nëse vini si vullnetar:

 • Të ndihmoni në kursin e alpinizmit
 • Të ndihmoni me kanoet
 • Të ndihmoni me hark dhe shigjeta
 • Të ndihmoni me lojërat dhe aktivitetet e ndryshme
 • Të ndihmoni me devocionet e mëngjesit
 • Të jeni këshilltar/e në një dhomë kampistësh dhe një ekip

Na kontaktoni dhe do t’ju dërgojmë formularin e aplikimit për këshilltar dhe staf!

Dhuroni

Shërbesa e kampeve verore në Shqipëri varet nga sigurimi i Perëndisë. Shumica e fëmijëve që vijnë në kampet verore në Udhëkryq kanë nevojë për sponsorizim të pjesshëm apo të plotë. Studentët shqiptarë të shkollës biblike gjithashtu nuk kanë mundësi të paguajnë tarifën e plotë. Ju mund të ndihmoni duke dhuruar këtu.

Vullnetarët në kamp

Çdo javë në kamp do të ketë 120-150 kampistë! Gjatë verës ne kemi vullnetarë nga e gjithë bota; studentët nga Shkolla Biblike qëndrojnë ose kthehen për të ndihmuar me kampet verore.

Çfarë mund të bëni nëse vini si vullnetar:

 • Të ndihmoni në kursin e alpinizmit
 • Të ndihmoni me kanoet
 • Të ndihmoni me hark dhe shigjeta
 • Të ndihmoni me lojërat dhe aktivitetet e ndryshme
 • Të ndihmoni me devocionet e mëngjesit
 • Të jeni këshilltar/e në një dhomë kampistësh dhe një ekip

Na kontaktoni dhe do t’ju dërgojmë formularin e aplikimit për këshilltar dhe staf!

Dhuroni

Shërbesa e kampeve verore në Shqipëri varet nga sigurimi i Perëndisë. Shumica e fëmijëve që vijnë në kampet verore në Udhëkryq kanë nevojë për sponsorizim të pjesshëm apo të plotë. Studentët shqiptarë të shkollës biblike gjithashtu nuk kanë mundësi të paguajnë tarifën e plotë. Ju mund të ndihmoni duke dhuruar këtu.

Shikoni një video me aktivitetet e kampeve verore e cila është përgatitur nga një prej vullnetarëve tanë.

Shkolla Biblike

Udhëkryq ofron një kurse 24 javor (dy simestra nga 12 javë) duke u fokusuar tek studimet e thella të shumë prej librave të Biblës. Kurset përfshijnë edhe tema teologjike me Krishtin në qendër. Mësuesit e shkollës biblike janë anëtarë të stafit të qendrës dhe folës ndërkombëtarë nga qendrat e tjera të Pishtarmbajtësve.